TRAP TRAP este un brand autohton, inspirat din pasiunea pentru ecvestru. Din dragoste pentru cai și din dorința de a ne însuși o parte din noblețea acestora, am decis să aducem mai aproape de tine această lume prin intermediul unor piese vestimentare. Preferința pentru esteticul de calitate ne-a condus spre crearea primei colecții, compusă din tricouri polo și casual pictate manual în atelierele noastre.

 

 


Astfel AMETHYST oferă rezervări pentru orice tip de călătorie (afaceri sau vacanţă), bilete de avion, tren, transferuri, închirieri masini, hoteluri, restaurante, evenimente culturale si sportive, asigurari de sănătate.

Agenţia oferă si servicii de organizare de evenimente (în ţară si în străinătate), cum ar fi întâlniri, sedinţe, seminarii, conferinţe, team building, conferinţe de presă, lansări de produse sau servicii, asigurand si logistica pentru orice deplasare.

 

 

 


e-Geist este o firmă de IT, specializată în dezvoltarea, testarea și  distribuția de software care oferă servicii de calitate atât în tară, cât și în străinātate.

 

 

 


  CGS, Inc. este un furnizor global de top al soluţiilor comerciale complete, bazate pe tehnologie, inclusiv ERP, SCM, PLM, WMS, CRM, portal, e-commerce, dezvoltarea aplicaţiilor, servicii pentru proiecte, e-learning, training, completare cu personal, call center, şi soluţii globale de provizionare.

 

 

Compania CGS este sponsorul taberei Universitatis Magicum. Copiii pentru care aţi contribuit vă mulţumesc!

 


CA Immo este specializată în proprietăți de birouri deținute în capitalele Europei Centrale și are sucursale în șase țări din centrul Europei. Principalele domenii de activitate sunt închirierea, administrarea și dezvoltarea de clădiri de birouri.

 

 

Compania CA IMMO  este sponsorul taberei Universitatis Magicum. Copiii pentru care aţi contribuit vă mulţumesc!

 


Compania Tymbark Maspex este prezenta in Romania din anul 1996, atunci fiind cunoscuta sub denumirea de La Festa International, operatiunea de rebranding avand loc in anul 2006. Prima fabrica a companiei – Popesti Leordeni, Judetul Ilfov.

Incepand din octombrie 2001, compania Tymbark Maspex Romania, a inceput un amplu proces de retehnologizare si de modernizare a vechii fabrici „Conserve SA”, localizata in Valenii de Munte, Judetul Prahova.

 

 

Tymbark contribuie cu produse pentru copiii care participă în tabăra Universitatis Magicum.

 


 

Elogo erasmus editatrasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare,tineret și sport în perioada 2014-2020.

 

 

 


logo_ro 1 Comisia face contribuţii financiare directe sub formă de granturi în sprijinul proiectelor sau organizaţiilor care promovează interesele UE sau contribuie la punerea în aplicare a unui program sau a unei politici UE. Părţile interesate pot solicita acest sprijin răspunzând la cererile de propuneri. Pentru mai multe detalii legate de finanţare vizitaţi site-ul Comisiei Europene